نانوایی و مشکلات و مزیت های افزایش بی رویه آن
به گزارش تنور به نقل از محمد رضا خواجه کارشناس وزارت بهداشت افزایش تعداد نانوایی ها میتواند حُسن های زیادی داشته باشد که البته از مشکلات آن هم نمیشود چشم پوشی کرد.
وی گفت اگر تعداد نانوایی ها زیاد شود:
۱- تولید نان ناسالم بیشتر می شود
۲- رعایت بهداشت فردی ومحیطی توسط کارگر وکارفرما کمتر می شود
۳- استفاده از جوش شیرین بجای مخمر بیشتر می شود تا هزینه تولید نان کمتر شود
۴- نانها سفت و لاستیکی تر می شود
۵- رقابت سالم به رقابت ناسالم تبدیل شده ومسابقه سفید پزی ومصرف آرد سبوس گیری شده دوچندان می شود
۶- به دلیل فقدان نانوای ماهر در کشور استفاده از کارگران معتاد و ناشایسته در نانوایی بیشتر می شود
۷- به دلیل احداث بی رویه نانوایی مشتریان محل بین بقیه نانوایان تقسیم شده وامار پخت به زیر ۵ کیسه تنزل خواهد یافت و شما نمی توانید روی مشتری ثابت برای مغازه خود حساب کنید لذا مجبورید بجای پخت خمیر ورآمده لحظه به لحظه خمیر درست کنید و فرصت استراحت را از خمیر بگیرید وزنده پزی خمیر و فطیر پزی نان رواج می یابد
۸- باعث سقوط درامد و ورشکستگی نانوایان خواهد شد
۹- باعث سقوط استاندارهای علمی وفنی در نانواییها خواهد شد
۱۰- باعث تشدید ضایعات تخریب کیفیت نان و ترویج بیماریهای غیر واگیر در جامعه خواهد شد.
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید