
نان تا نیمه ۹۶ گران نمیشود
معاونت وزیر کشاورزی اعلام کرده است که با وجود درخواست نانوایان برای افزایش قیمت نان، برنامهای در این زمینه وجود ندارد و قیمت نان تا نیمه سال آینده تغییر نخواهد کرد.
علی قنبری(مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی) در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برنامهای برای افزایش قیمت نان نداریم؛ گرچه خبازان و نانوایان با توجه به اینکه طول سه سال گذشته افزایش قیمت نداشتهایم درخواست تغییر قیمت نان را دارند، اما دولت تصمیم در این زمینه نگرفته است.
وی افزود: با توجه به شرایط کنونی قیمت نان تا نیمه دوم سال آینده تغییر نمیکند و یارانه نان همچنان حفظ خواهد شد.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ادامه داد: شخص رییس جمهور و دولت اعتقادش براین است که همچنان باید یارانه نان حفظ شود و جلوی افزایش قیمت گرفته شود تا به تولیدکنندگان و مصرفکنندگان کمک شود.
قنبری خاطر نشان کرد: سال گذشته قیمت خرید تضمینی گندم کیلویی ۱۲۷۰ تومان بود که برای خرید تضمینی در سال زراعی جاری (۹۶-۹۵) افزایش قیمتی معادل نرخ تورم باید درنظر گرفته شود که در این زمینه وزیر جهاد کشاورزی با رئیس جمهور در حال مذاکره و توافق هستند.
همچنین افزود: گرچه در اعلام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی به ویژه گندم تاخیر صورت گرفته است، چراکه کشاورز باید براساس این نرخها بتواند پیش بینی و برآوردهای خود را برای کاشتن یک محصول و نکاشتن محصول دیگر به موقع انجام دهد و بتواند تصمیم درستی در این زمینه بگیرد اما از آنجاکه وزیر جهاد کشاورزی طرفدار کشاورزان و علاقهمند به حمایت از آنان است، اصرار به افزایش قیمت دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: همین حمایت سبب شد سال گذشته رکوردی جدید در تولید و خرید تضمینی گندم ثبت شود؛ به گونهای که تولید این محصول به بیش از ۱۴ میلیون تُن و خرید تضمینی آن به بیش از ۱۱.۵ میلیون تُن رسید.
قنبری گفت: این میزان خرید تضمینی با موجودی سابق که در انبارهای کشور موجود است بیش از ۱۶ میلیون تُن بود که البته تا امروز با مصرف ماهانه ۷۵۰ هزار تُن به ۱۲ میلیون تُن کاهش یافته است و با احتساب این میزان مصرف، میتوان به جرات گفت که سال آینده را با موجودی هشت میلیون تُن از امسال آغاز خواهیم کرد.
مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: به دلیل هزینههای زیاد و احتمال خسارت به این حجم از گندم مازاد، پیشنهاد دادیم که بتوانیم بیش از سه میلیون تُن گندم را به کشورهای دیگر صادر کنیم که این پیشنهاد در انتظار جلسه کمیسیون آرد و نان دولت و صدور مجوز آن است و در این راستا گندم ایرانی با توجه به کیفیت بالا مشتریان زیادی از ترکیه تا ایتالیا دارد.
منابع: isna.ir
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید