اهمیت انتخاب سفره مناسب برای سلامتی
سفره، میان خانوادههای ایرانی یکی از ملزومات پرمصرفی است که چون روزانه و به دفعات استفاده میشود باید به بهداشت آن رسیدگی شود.پس باهم به بررسی انواع آن و چگونگی رعایت بهداشت آن و انتخاب بهترین نوع آن که برای سلامت ما مضر نباشد می پردازیم:
انواع سفره
- پارچهای
- پلاستیکی
- انواع نایلونی یکبار مصرف
انواع پلاستیکی آن به دلیل قابلیت تمیز شدن سریع با دستمال مرطوب و نم پس ندادن و عدم جذب رطوبت و آلودگی از کف زمین در اولویت قرار دارد که البته باید هنگام خرید، استفاده و نگهداری از آن نکاتی را رعایت کرد.
راهنمای خرید و انتخاب سفره مناسب
- سفره هایی خریداری نمایید که بتوانید پشت و روی آنها را تشخیص دهید و بتوانید راحت از سطح رویی آن استفاده نمایید.
- از نوع پشت کرک دار و پارچه ای خریداری نکنید زیرا آلودگی های محیط را به خود جذب می کنند.
- از انواع پلاستیکی آن خریداری نمایید زیرا سفره های حصیری و پارچه ای سخت تمیز می شوند ولی پلاستیکی به راحتی تمیز می شوند.
- در هنگام خرید به تعدادی اعضای خانواده یا نفرات مورد نظر خود توجه نمایید.
- انواع پلاستیکی آن در طرح ها و رنگ های متنوعی تولید می شوند که می توانید بنا به سلیقه ی خود سفره ی مناسبی انتخاب نمایید.
نکاتی که در رابطه با بهداشت سفره غذاخوری باید به آن توجه کنید:
- برای حمل و نگهداری نان هنگامی که نان داغ است داخل نوع پارچه ای آن بگذارید و از پلاستیگی اجتناب کنید.
- برای تمیز کردن آن از دستمال نم دار یا حوله نخی استفاده نمایید.
- در صورتیکه غذا روی سفر بریزد حتما آن را با آب گرم و مواد شوینده شستشو دهید و زیر نور خورشید قرار دهید تا خشک شود.
- در هنگام جمع کردن سفره، دو سر آن را روی هم قرار دهید و به هیچ وجه نباید قسمت زیر آن را که روی زمین بوده را با سطح داخلی آن در تماس قرار دهید.
- باقی مانده نان را از داخل آن بردارید، باقی مانده ی نان در سفره باعث ایجاد کپک زدگی می شود.
منابع: jadidtarinha.net , sinbod.com
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 8 میانگین: 2.9]
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید