فرق سنگک ماشینی و سنگک ریگی و مزیت و معایب هر کدام
به گزارش تنور از باشگاه نان کامل: در سنگک ریگی جذب آب بیشتری وجود دارد و رطوبت خمیر را به خودش جذب میکند و همچنین تعادل بین بافتی ایجاد می کند ولی تنورهای سنگک ماشینی چنین مزیتی را ندارند و آنطور که انتظار میرود نمیتواند رطوبت خمیر را جذب کند و نان مغز پخت ایجاد کند.
لذا کسانی که معده های حساسی دارند وقتی از این دسته نان را مصرف میکنند واکنش منفی نشان می دهند و اصطلاحا ثقل میکنند و دل درد شدید می گیرند.
تیم تنور این وظیفه بر عهده خود میداند که کارشناسی معایب و محاسن تجهیزات نانوایی را مطرح کند!
واقعیت این است که هیچ نان سنگک ماشینی به حداقل کیفیت سنگک ریگی نمیرسد ولی به همان دلیل که دستگاه شاطر ماشین و ۶ غلطکی و ۴ غلطکی وگلن گدنی اختراع شد سنگک ماشینی هم اختراع شد!!
وقتی کارگران نانوایی تامین نشوند و از حقوقشان راضی نباشند بدلیل نارضایتی شدید شغلی از نانوایی فاصله میگیرند، وقتی نانوا درامدش کافی نباشد که بتواند کارگر خوب استخدام کند به سراغ دستگاه های ماشینی میروند… چه تنور چه چانه گیر وچانه پهن کن!!
خروجی این رویداد ناگوار تشدید بیماریهای گوارشی مردم و رفتن سراغ دکتر و داروهاست.
وزارت بهداشت اعلام کرده است از هر ۵ نفر ایرانی یک نفر به یکی از بیماریهای غیر واگیر مبتلا هستند!
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید