تبعات حذف فاصله صنفی نانوایان چیست؟
محمدرضا خواجه ، کارشناس وزارت بهداشت و نایب رئیس انجمن علوم وفنون غلات اصفهان پاسخ میدهد:
گروهی از استادان دانشگاهی اظهار می دارند: بگذارید تعداد نانوایی های کشور زیاد شوند چراکه این امر باعث می شود تا مشتری نانوایان کمتر شده و وقت بیشتری برای انجام عملیات تخمیرصرف کنند! جواب ما به این عزیزان این است که اگر احداث نانوایی بیشتر، موجب استراحت بیشتر خمیر می شد، حرفی نبود اما این کار باعث سقوط شدید زمان استراحت خمیر می شود. در گذشته نانوا می دانست روزی ۱۰ کیسه آرد باید پخت کند ( ۲تا صبح – ۴تا ظهر -۴تا عصر) و خمیرش را جلو جلو آماده می کرد تا خوب استراحت کند اما با وضعیت کنونی پخت نانوا به روز ۳ کیسه سقوط کرده و همه معادلاتش به هم می خورد وامکان پیش بینی مشتری را ندارد لذا به محض مشاهده ۴ نفرمشتری همان موقع خمیر کرده ونانش را به خورد جامعه می دهد که زمان خواب پخت کافی درستی ندارد!
به اعتقاد برخی افراد حذف فاصله صنفی رقابت ایجاد می کند اما ما معتقدایم که حذف فاصله صنفی رقابت ایجاد نمی کند؛ خسارت ایجاد می کند. حذف فاصله صنفی به جای رقابت مثبت، رقابت منفی ایجاد می کند. اگر حذف فاصله صنفی رقابت مثبت ایجاد می کرد ونان را بهتر می ساخت پس چرا در پلیس راه قزوین رشت که ۳۰ نانوایی دیوار به دیوار هم قرار دارند ما یک نان خوب مشاهده نمی کنیم؟ دولت در این راستا می بایست به حذف مباشر از شغل نانوایي و احیاء فاصله صنفي اقدام نماید از این رو متقاضي نانوایي بايد سابقه بيمه در شغل نانوایي داشته و از طرفی اگر اعطاء مجوز بي حساب و كتاب باشد به پخت نانوا آسيب مي زند و منجر به تقلب و تخلف شغلي شده كه دودش به چشم همه ملت ایران مي رود.
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید