استاندارد نان هر ۲ سال یکبار به روز می شود
مشاور رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ۲۰۰ استاندارد برای نان و تجهیزات پخت نان تدوین شده است و هر دو سال یکبار این استانداردها به روز می شوند.
به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، غلامرضا قاسمپور در همایش نان سالم در فرهنگسرای بهمن افزود: ۹۰ درصد نان مصرفی مردم در نانواها تولید می شود و با توجه به اهمیت آن در سلامت مردم ۲۰۰ استاندارد برای گندم، آرد، نان، ماشین های پخت نان و تجهیزات نانوایی تدوین شده است که هر دو سال یکبار با همکاری وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت به روزرسانی خواهد شد.
مشاور رئیس سازمان ملی اضافه کرد: استاندارد فضا و محیط نانوایی و حتی وضعیت شعله نانوایی نیز تدوین و ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که رئیس آن رئیس جمهوری است و اکثر وزرا در آن عضو هستند؛ مصوب کرده است که همه دستگاهها با محوریت معاونت بهداشتی وزارت بهداشت برای بهبود کیفیت نان همکاری کنند و سازمان استاندارد نیز با تفاهمنامهای که یکماه پیش با معاون بهداشتی وزیر بهداشت منعقد کرد، در این مسیر حرکت میکند.
وی گفت: به طور کلی در ۹۰ سال گذشته حدود ۳۰ هزار نوع استاندارد در کشور تدوین شده که پنچ هزار آن مربوط به مواد غذایی است.
منبع: www.irna.ir
اشتراک گذاری
دسته بندی
آخرین مطالب
- اثرات مراحل مختلف پخت روی خمیر
- پخت نان با روش مکانیزه
- دستگاه تقسیم کننده و قالب گیری در پخت نان
- تخمیر نهایی در تولید نان های مکانیزه
- دستگاه تخمیر میانی در تولید نان های مکانیزه
- گرد کردن یا آماده کردن خمیر جهت تخمیر میانی
- فرم دهی یا شکل دادن به خمیر و چانه گیری
- پوک نمودن خمیر و استفاده از اسیدها
آخرین نظرات
عضویت در خبرنامه
با عضویت در خبرنامه
لطفا نظر خود را درج نمایید