تولید نان به روش صنعتی

مزیت تولید نان به روش صنعتی

ویژگی های تولید نان به روش صنعتی و جدید در تولید نان به روش صنعتی، نان با استفاده از تکنولوژی روز دنیا، ماشین ­آلات مدرن و به صورت مکانیزه (تمام اتوماتیک) و بدون دخالت دست و در مقیاس بالا تولید میگردد. با آنکه اغلب نانهای تولیدی در این بخش نانهای حجیم و نیمه حجیم هستند […]




مصرف نان جو,خواص نان جو

ویژگی و خواص مصرف نان جو

ویژگی های مصرف نان جو و خواص درمانی آن جو یکی از غلات بسیار مفیدی است که ارزش غذایی بالایی دارد و خود به عنوان یک غذای کامل می‌تواند به شمار رود. جو از گیاهی با ساقه‌های بلند به جود می‌آید و هنوز هم یکی از غذاهای عمده انسان را تشکیل می‌دهد. در کشورهای مختلف […]




ویژگی های نان ارگانیک

ویژگی های نان ارگانیک چیست؟

تعریف ارگانیک و غیر ارگانیک و نان ارگانیک چه ویژگی هایی دارد؟ چندی است که طبقه بندی جدید در ارتباط با محصولات غذایی مرسوم شده است و بر این اساس مواد غذایی تولید شده به دو دسته ارگانیک یا کاملا طبیعی و مواد غذایی غیر ارگانیک تبدیل شده اند. هرچند که این دسته بندی در […]




نان در رژیم غذایی

چرا نان باید در رژیم غذایی ما باشد؟

اهمیت حضور نان در رژیم غذایی ما چیست و چرا نباید نان را از رژیم غذایی خود حذف کنیم؟ با توجه به این حقیقت که کربوهیدارت ها سطوح انتقال دهنده های عصبی سروتونین مغز که مسئول احساس خوب هستند را افزایش می دهند، هنگامی که آنها را از رژیم غذایی خود حذف می کنید، اضطراب […]




صنعت آرد فاصله‌ای زیاد باکیفیت اروپایی دارد

صنعت آرد و ماشین آلات آرد سازی تا رسیدن به کیفیت اروپایی راهی بس طولانی در پیش است پیشکسوت مهندسی آردسازی در گفتگو با نگاشته:تا رسیدن به کیفیت اروپایی راهی بس طولانی در پیش است!!! جعفر اسد الله زاده یکی از پیشکسوتان عرصه مهندسی کارخانجات آرد کشور که ۴۰ سال فعالیت مداوم در حوزه تولید […]




صفحه 1 از 171234...10...آخرین »

مطالب تنور

تغییر رنگ سایت

خوبه